Rólunk

 

Az ÉLETREVALÓK honlap azért jött létre, hogy minél szélesebb körű információval segítse a mozgásukban korlátozott, sérült embereket és hozzátartozóikat.

Célunk, hogy az érintettek és érdeklődők minden olyan információt egy helyen találjanak meg, amely a megváltozott élethelyzetben segítségükre lehet.

A honlap létrehozásával megteremtettük egy komplex, állandóan bővülő, frissülő adatbázis alapjait. További munkánkhoz nélkülözhetetlen az önök segítsége, véleménye, számítunk az oldal látogatóinak aktív közreműködésére.

ÉLETREVALÓK vagyunk, így koraszülöttként bár, mégis életre kelünk. Év végén indultunk volna, vannak még jócskán hiányosságaink.

A járvány azonban nálunk is felülírta az eredeti elképzeléseket, és egy segítő honlapnak mi lehet fontosabb, mint a késlekedés nélküli támogatás nyújtása?

A vírus a kórházakból váratlanul hazaküldött betegek családtagjait szinte megoldhatatlan helyzet elé állította. OTTHONÁPOLÁS fejezetünk azonnali, könnyen felhasználható gyakorlati segítséget nyújthat számukra.

Nem „osztjuk az észt”, inkább megpróbáljuk megkönnyíteni a beteg körüli feladatok ellátását.

Rólunk:

Jankóné Szeredás Krisztina az ötletgazda, a projekt megálmodója, a szakmai munka irányítója.

Kriszta konduktor-tanító diplomával, középiskolai pedagógia szakos tanári diplomával és szakvizsgával rendelkezik. 30 éves bel- és külföldi gyakorlattal a háta mögött vágott bele ebbe a nem kis munkába, hogy sok embernek segítségére lehessen.

Guczi Anita  a projekt elsődleges szakmai támogatója. Anita konduktor-óvodapedagógusi és kognitív idegtudományi kutatói végzettséggel is rendelkezik. Krisztához hasonlóan belföldön és több országban dolgozott konduktorként.
Galyó Evelin  konduktor-tanítói diplomáját  2012-ben szerezte. Azóta hazai és külföldi területeken gyűjtött szakmai tapasztalatokat. Azon kívül, hogy szakmai támogatást nyújt, a  dizájn kialakításában is aktívan közreműködik. Szívesen áll ki fontos társadalmi ügyek mellett, azokra időt és energiát áldoz.

A szervezői, kommunikációs munkát, a támogatók koordinációjának feladatát Oláh Zsuzsa és Vajda Zsuzsa látták el.

Oláh Zsuzsa mérnök-közgazdász, innovációs menedzser. Több for profit és non profit vállalkozás indításában vett részt.

Vajda Zsuzsa ügyvédként dolgozott, majd kulturális menedzserként kommunikációs feladatokat látott el.

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a honlapon található információ nem helyettesíti az orvossal való konzultációt, s nem pótolja az orvosi utasítások betartását.

Mesélje el történetét!

Segítsünk egymásnak! Ossza meg velünk
személyes történeteit, tapasztalatait! Ha honlapunkon
talált hasznos információt, kérjük, számoljon be erről is!

Önkénteseket keresünk!

A honlap továbbfejlesztéséhez lelkes önkénteseket keresünk. Legyen Ön szakember, érintett vagy hozzátartozó, ha elég erőt érez magában ahhoz, hogy aktív részese legyen munkánknak, akkor kattintson ide!

hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!