Sáringerné Dr. habil Szilárd Zsuzsanna

SM, ahogy megélem.

A mozgássérültekkel foglalkozó szakemberek, konduktorok képzésével foglalkozó Sáringerné Dr. habil Szilárd Zsuzsanna maga is érintetté vált. Hosszú évekkel ezelőtt diagnosztizálták nála a szklerózis multiplexet. Azóta nap, mint nap tesz azért, hogy ő legyen a győztes a betegséggel szemben.

Testnevelés módszertant, egészséges életmódot  oktat az egyetemen. Személyes példáján keresztül bizonyítja diákjainak, hogy a sport mennyire fontos a mozgáskorlátozottak életében. Hihetetlen erővel teszi naponta a dolgát, s nem tartja vissza semmi attól, hogy ne 200 százalékon élje meg napjait. A főállása mellet számtalan munkában vesz részt. A sportmozgás fontosságát tanítja, kutatja és témavezetőként a fiatalokat segíti.

Az általa elkészített motivációs filmet ajánljuk nemcsak szklerózissal diagnosztizált olvasóinknak, hanem mindenkinek, aki tenni akar önmaga egészségéért!

További történeteink

"Amíg nem adom fel, addig legyőzhetetlen vagyok!"

Bővebben

""A mosoly mindenhova belépő"
Tóth Veronika soha nem adja fel! Jöhet bármilyen változás, ő mindig tenni és haladni akar! Az ő történetét egy másik önkéntesünk, Bécsy Etelka jegyezte le."

Bővebben

"„Mi sem gondoltuk volna, hogy ennyire erősek vagyunk” – A három kisfiúból kettő SMA-val jött a világra egy tatabányai családban."

Bővebben

"Én sem hittem, hogy pont velem történik meg! - Stroke-om története"

Bővebben

"Kenyeres Csilla mesélte el történetét a hőn áhított bicikli megszerzése után."

Bővebben

user

"Nagy szükségem volt arra, hogy a váratlan helyzetben gyorsan tudjak tájékozódni, mik a lehetőségeim. Nagy segítséget jelentett az Életrevalók honlapja. "

Bővebben

"Kriszta több évtizedes konduktori munkája során megtapasztalta, milyen fontos szerepe van az információnak, hiszen minden család tele van kérdéssel és kétséggel, amikor valaki közülük mozgáskorlátozottá válik. Érett benne egy jól használható információs honlap készítésének gondolata."

Bővebben

user

"Írja meg nekünk a történetét! Bármire kíváncsiak vagyunk, amit megosztana velünk!"

Bővebben

Kulka János Fotó:Schiller Kata

"Kulka János vagyok. Szeretném felhívni az Önök figyelmét  az ÉLETREVALÓK honlapra."

Bővebben

hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!